Menu
Přidat recept
Náhodné jídlo
Hledat
L+F Kuchta
Kuřecí vývar s nočky a zeleninou
Kuřecí maso
bujón
brambory
mrkev
celer
petržel
sůl
pepř
vejce
hrubá mouka
petrželová nať
cibule
česnek
olej
nové koření
bobkový list
majoránka
V hrnci na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a česnek, vložíme maso a krátce osmažíme. Zalejeme studenou vodou, přidáme koření, a necháme 2 hodiny vařit. Maso a koření vyndáme z vývaru, přidáme nakrájenou zeleninu a bujón. Necháme povařit do změknutí. Na závěr do polévky přidáme nočky vytvořené smícháním vejce a hrubé mouky. Vaříme ještě asi 10 minut, polévku na závěr dochutíme podle potřeby a přidáme petrželovou nať.
50 Kč
150 minut
Previous
Next
Zpět
Smazat