Menu
Přidat recept
Náhodné jídlo
Hledat
L+F Kuchta
Králík s tymiánovou omáčkou a karlovarským knedlíkem
Králík
mrkev
celer
sůl
pepř
máslo
tymián
bobkový list
nové koření
rohlíky
žloutek
bílek
petržel
libeček
hrubá mouka
mléko
KRÁLÍK: Králíka vložíme do zapékací mísy, osolíme, přidáme mrkev, celer a koření. Na závěr na králíka položíme plátky másla. Pečeme asi 2 hodiny. KARLOVARSKÝ KNEDLÍK: Opečené rohlíky smícháme s mlékem (150 ml), dvěma žloutky, petrželí, libečkem a solí. Přidáme sníh z dvou bílků a hrubou mouku podle potřeby. Vaříme 10 minut z každé strany. TYMIÁNOVÁ OMÁČKA: Rozmixujeme mrkev a celer z králíka, přidáme tymián a na závěr zjemníme smetanou.
300 Kč
150 minut
Previous
Next
Zpět
Smazat